Recenze

02.11.2018

AE309 v magazínu HiFi Choice

Časopis Hi-Fi Choice nedávno představil svou recenzi na reprosoustavy AE309 a je to další recenze s 5 hvězdičkama a označením „doporučujeme“! David Price věří, že tyto sloupovky nastaví novou laťku v úrovni zvuku, v populárním sektoru střední cenové kategorie.

...více

30.10.2018

AE309 v Hi-Fi Worldu

Reprosoustavy Acoustic Energy mají specifický zvuk, díky němuž jsou oblíbeny. Jsou energické a výkonné, ale také čisté a živé. Současně hladké a s jak břitva ostrými transienty, které dávají nahrávkám skvělé tempo a časování. 

...více

13.08.2018

Elipson Prestige Facet 8B

Jejich středy jsou sexy, jsou skutečně vynikající, ale to, co je na nich tak přitažlivé, je způsob, jakým se integrují s mohutnými, níže sahajícími basy a hedvábnými výškami, aby se prezentovaly jako jednolitý a konzistentní celek.

...více

03.08.2018

DA převodník EMM Labs DA2

Pro mě to, co dokázal meitnerův převodník DA2 reprodukovat z nahrávek, které jsem si vybral pro tohle konkrétní poslechové sezení, byl vrchol a také to bylo to nejlepší, co jsem kdy slyšel z digitálního zdroje.

...více

18.07.2018

Předzesilovač MoFi StudioPhono

Co je ale nejparádnější, to je přímočará čistota, přesnost, dynamická živost a díky tichému pozadí vlastně i pěkná detailnost, s níž StudioPhono funguje. A to tak, že to svět čtyřmístných cenovek patrně doposud neviděl (respektive neslyšel).

...více

26.06.2018

Cambridge Audio Duo v testu

Cambridge Audio Duo nabízí kmitočtově vyvážený, neutrální zvuk s velmi dobře kontrolovanými basy, detailně prokresleným středním pásmem i otevřenými výškami; jeho čistotu nenaruší ani dynamické špičky signálu. Bonusem je solidní sluchátkový zesilovač.

...více

24.06.2018

MoFi StudioPhono v testu

StudioPhono se vyznačuje navýsost muzikálním, transparentním zvukem s až fenomenální kontrolou přesných, konkrétních basů. Podání prostoru má velkou hloubku, lokalizace jednotlivých nástrojů je vynikající, což lze směle tvrdit i o mikrodynamice. Čistá desítka!

...více

19.06.2018

MoFi Electronics UltraDeck+

Přirozený, kmitočtově vyvážený zvuk nadchne zastoupením konkrétních basů, které nijak nevyčnívají, ale spouštějí se příjemně hluboko. Střední pásmo nás neošidí o sebemenší detail, výšky jsou čisté, otevřené a sykavky bez sebemenší agrese.

...více

18.06.2018

MoFi UltraDeck + MasterTracker

MoFi Electronics totiž ve svém vrcholném gramofonu, vrcholném raménku a vrcholné přenosce představuje soustavu, která za ne malé, ale na poměry high-endu rozhodně nijak dramatické peníze představuje něco, co tu doposud nebylo.

...více

18.06.2018

Gramofon MoFi UltraDeck+

Na systém gramofonu MoFi Electronics UltraDeck+ s předzesilovačem StudioPhono, mohou být jeho tvůrci pyšní. Je jisté, že potěší široký okruh milovníků hudby, kteří se mohou nebo nemusí (zatím) považovat za audiofily.

...více


Novinky

08.11.2018

Zesilovač Copland CTA 408

Integrovaný zesilovač CTA 408 je kompaktní přístroj s výkonem, parametry a výbavou nejlepších dělených zesilovačů. Má samostatné vstupy pro gramofonové přenosky, nahrávací vstup a výstup, samostatný sluchátkový zesilovač a je vybaven obvodem, který výrazně prodlužuje životnost elektronek.

... více

17.10.2018

Cambridge Audio Edge A

Nejnovější počin konstruktérů ztělesňuje 50. let zkušeností v oblasti audiotechnického inženýrství a nastavuje nové standardy jak pro design, tak zvukovou kvalitu. Přístroje vyvíjel tři roky tým devíti inženýrů, kteří dostali za úkol být, na cestě k dosažení co nejlepšího zvuku, zcela nekompromisní.

... více

09.10.2018

Cambridge YOYO (S) zdarma!

Jako dárek jej dostane každý zákazník, který si u kteréhokoli našeho prodejce zakoupí v období od 9.10. do 31.12.2018 libovolný přístroj „osmičkové“ řady Cambridge Audio.

... více


HI-FI studio TYKON s.r.o.
Sirotčí 58
703 00 Ostrava 3
e-mail: tykon@tykon.cz
© 2011 Hifi studio Tykon
Webdesign: Typo&design
redakční systém Ibis CMS
loga