Recenze

28.03.2019

Sloupové soustavy Estelon X Diamond

Soustavy Estelon X Diamond hrají nejvyšší highendovou ligu. Ztrácejí se před očima a zůstává jen hudba. Prostor nahrávek vykazuje opravdu všechny tři rozměry, možná lze dokonce říci, že jde zřejmě o první reproduktorové soustavy s neomylnou vertikální lokalizací. Vizualizace muzikantů s hudebními nástroji je absolutní.

...více

09.12.2018

Electrocompaniet ECI-6

Integrovaný zesilovač Electrocompaniet ECI-6 je klasický "analogový" zesilovač, dá-li se takové přirovnání použít. Tedy netechnický, bohatý, poddajný a dospělý, s dostatkem síly i solidní dynamikou, s rytmikou v krvi a se schopností předat hudbu nenuceně.

...více

04.12.2018

AE309 vítěz testu podlahovek

Sloupky AE309 charakterizuje kmitočtově vyvážený muzikální zvuk, který má základy v přesných, výborně kontrolovaných basech. V pásmu středních kmitočtů slyšíme každý detail, výšky jsou průzračné. Prostor nahrávek má potřebnou hloubku a soustavy nerozhodí ani členité nahrávky při vyšší hlasitosti.

...více

30.11.2018

Avantgarde Acoustic Zero TA XD

Soustavy Avantgarde Acoustic charakterizuje plný, kmitočtově vyrovnaný zvuk přes celé akustické pásmo s výborně kontrolovanými basy. Jejich muzikální projev s nebývalou škálou jindy neslýchaných detailů a trojrozměrným prostorem nahrávek je až nakažlivý.

...více

28.11.2018

Gramofon Elipson Omega 100 RIAA

Gramofony z vyšší série Omega v „přívlastkové“ verzi s phono předzesilovačem nabízí francouzská značka ve třech provedeních (černém, bílém nebo červeném). Gramofon je osazený přenoskou Ortofon OM 10, kterou charakterizuje čistý zvuk s výbornými výškami. Na výborné úrovni jsou zobrazení prostoru i dynamika.

...více

26.11.2018

Nejlepší gramofony roku 2018

S radostí se s Vámi můžeme podělit o informaci, že gramofony francouzského výrobce Elipson, a to modely Omega 100 RIAA BT a Omega 100 Carbon Black, získaly v letošním roce významná ocenění renomovaných magazínů.

...více

20.11.2018

MoFi UltraDeck výrobek roku

Gramofon MoFi UltraDeck zapůsobil na recenzenty magazínu Stereophile a vyhrál v kategorii Analogový komponent ocenění "Produkt roku 2018". Dle Herba Reicherta je to "jeden z nejsrozumitelněji, nejpoutavěji a nejpřirozeněji hrajících gramofonů, dostupný za méně než 5000 dolarů”.

...více

17.11.2018

Reprosoustavy Gradient 1.4

Gradient 1.4 jsou zábavným kouskem high-endu, který se sice pouští méně vyšlapanými cestičkami, ale přesto je snadné naladit se na jeho vlnu a užít si jeho dar harmonické hudebnosti.

...více

02.11.2018

AE309 v magazínu HiFi Choice

Časopis Hi-Fi Choice nedávno představil svou recenzi na reprosoustavy AE309 a je to další recenze s 5 hvězdičkama a označením „doporučujeme“! David Price věří, že tyto sloupovky nastaví novou laťku v úrovni zvuku, v populárním sektoru střední cenové kategorie.

...více

30.10.2018

AE309 v Hi-Fi Worldu

Reprosoustavy Acoustic Energy mají specifický zvuk, díky němuž jsou oblíbeny. Jsou energické a výkonné, ale také čisté a živé. Současně hladké a s jak břitva ostrými transienty, které dávají nahrávkám skvělé tempo a časování. 

...více


Novinky

04.11.2021

Zesilovač Copland CSA70

Tentokrát Copland uvedl na trh svůj nejnovější a zároveň nejmenší model, s označením CSA70, který má čistě tranzistorové osazení. Koncový stupeň zesilovače, s výkonem 70 W na kanál, příjemně překvapí i uživatele s náročnějšími reprosoustavami.

... více

21.09.2021

MoFi Fender PrecisionDeck

Americký výrobce MoFi Electronics ve spolupráci s kytarovou legendou Fender přichází na trh se speciální edicí gramofonů.

... více

21.09.2021

Zesilovač Audio Research I/50

Integrovaný zesilovač I/50 je prvním produktem ve zcela nové řadě společnosti Audio Research. Funkčně jednoduchý, vizuálně poutavý a hudebně úžasný.

... více


HI-FI studio TYKON s.r.o.
Sirotčí 58
703 00 Ostrava 3
e-mail: tykon@tykon.cz
© 2011 Hifi studio Tykon
Webdesign: Typo&design
redakční systém Ibis CMS
loga