Recenze

02.11.2018

AE309 v magazínu HiFi Choice

Časopis Hi-Fi Choice nedávno představil svou recenzi na reprosoustavy AE309 a je to další recenze s 5 hvězdičkama a označením „doporučujeme“! David Price věří, že tyto sloupovky nastaví novou laťku v úrovni zvuku, v populárním sektoru střední cenové kategorie.

...více

30.10.2018

AE309 v Hi-Fi Worldu

Reprosoustavy Acoustic Energy mají specifický zvuk, díky němuž jsou oblíbeny. Jsou energické a výkonné, ale také čisté a živé. Současně hladké a s jak břitva ostrými transienty, které dávají nahrávkám skvělé tempo a časování. 

...více

13.08.2018

Elipson Prestige Facet 8B

Jejich středy jsou sexy, jsou skutečně vynikající, ale to, co je na nich tak přitažlivé, je způsob, jakým se integrují s mohutnými, níže sahajícími basy a hedvábnými výškami, aby se prezentovaly jako jednolitý a konzistentní celek.

...více

03.08.2018

DA převodník EMM Labs DA2

Pro mě to, co dokázal meitnerův převodník DA2 reprodukovat z nahrávek, které jsem si vybral pro tohle konkrétní poslechové sezení, byl vrchol a také to bylo to nejlepší, co jsem kdy slyšel z digitálního zdroje.

...více

18.07.2018

Předzesilovač MoFi StudioPhono

Co je ale nejparádnější, to je přímočará čistota, přesnost, dynamická živost a díky tichému pozadí vlastně i pěkná detailnost, s níž StudioPhono funguje. A to tak, že to svět čtyřmístných cenovek patrně doposud neviděl (respektive neslyšel).

...více

26.06.2018

Cambridge Audio Duo v testu

Cambridge Audio Duo nabízí kmitočtově vyvážený, neutrální zvuk s velmi dobře kontrolovanými basy, detailně prokresleným středním pásmem i otevřenými výškami; jeho čistotu nenaruší ani dynamické špičky signálu. Bonusem je solidní sluchátkový zesilovač.

...více

24.06.2018

MoFi StudioPhono v testu

StudioPhono se vyznačuje navýsost muzikálním, transparentním zvukem s až fenomenální kontrolou přesných, konkrétních basů. Podání prostoru má velkou hloubku, lokalizace jednotlivých nástrojů je vynikající, což lze směle tvrdit i o mikrodynamice. Čistá desítka!

...více

19.06.2018

MoFi Electronics UltraDeck+

Přirozený, kmitočtově vyvážený zvuk nadchne zastoupením konkrétních basů, které nijak nevyčnívají, ale spouštějí se příjemně hluboko. Střední pásmo nás neošidí o sebemenší detail, výšky jsou čisté, otevřené a sykavky bez sebemenší agrese.

...více

18.06.2018

MoFi UltraDeck + MasterTracker

MoFi Electronics totiž ve svém vrcholném gramofonu, vrcholném raménku a vrcholné přenosce představuje soustavu, která za ne malé, ale na poměry high-endu rozhodně nijak dramatické peníze představuje něco, co tu doposud nebylo.

...více

18.06.2018

Gramofon MoFi UltraDeck+

Na systém gramofonu MoFi Electronics UltraDeck+ s předzesilovačem StudioPhono, mohou být jeho tvůrci pyšní. Je jisté, že potěší široký okruh milovníků hudby, kteří se mohou nebo nemusí (zatím) považovat za audiofily.

...více


Novinky

09.04.2021

All-in-one systém Cambridge Audio Evo

Stačí jen připojit reprosoustavy a užívat si pohodlí snadného ovládání, přístup k téměř neomezenému množství nahrávek a jejich dokonalou reprodukci. Tento all-in-one systém s nadčasovým designem představuje skutečně obrovský krok kupředu.

... více

15.03.2021

Cambridge Audio DacMagic 200M

DacMagic 200M nyní nabízí nativní podporu MQA, integrovaný Bluetooth přijímač, výkonnější sluchátkový výstup a špičkovou technologii D/A konverze, kvalitou reprodukce zcela srovnatelnou s přístroji, zabudovanými ve skříních standardních HiFi rozměrů.

... více

11.03.2021

Monobloky Cambridge Audio Edge M

Cambridge Audio posouvá svou nabídku zesilovačů zase o stupínek výš a dá se předpokládat, že monobloky Edge M zaujmou, jako součást vlajkového systému značky, své čestné místo.

... více


HI-FI studio TYKON s.r.o.
Sirotčí 58
703 00 Ostrava 3
e-mail: tykon@tykon.cz
© 2011 Hifi studio Tykon
Webdesign: Typo&design
redakční systém Ibis CMS
loga