Recenze

28.11.2018

Gramofon Elipson Omega 100 RIAA

Gramofony z vyšší série Omega v „přívlastkové“ verzi s phono předzesilovačem nabízí francouzská značka ve třech provedeních (černém, bílém nebo červeném). Gramofon je osazený přenoskou Ortofon OM 10, kterou charakterizuje čistý zvuk s výbornými výškami. Na výborné úrovni jsou zobrazení prostoru i dynamika.

...více

26.11.2018

Nejlepší gramofony roku 2018

S radostí se s Vámi můžeme podělit o informaci, že gramofony francouzského výrobce Elipson, a to modely Omega 100 RIAA BT a Omega 100 Carbon Black, získaly v letošním roce významná ocenění renomovaných magazínů.

...více

20.11.2018

MoFi UltraDeck výrobek roku

Gramofon MoFi UltraDeck zapůsobil na recenzenty magazínu Stereophile a vyhrál v kategorii Analogový komponent ocenění "Produkt roku 2018". Dle Herba Reicherta je to "jeden z nejsrozumitelněji, nejpoutavěji a nejpřirozeněji hrajících gramofonů, dostupný za méně než 5000 dolarů”.

...více

17.11.2018

Reprosoustavy Gradient 1.4

Gradient 1.4 jsou zábavným kouskem high-endu, který se sice pouští méně vyšlapanými cestičkami, ale přesto je snadné naladit se na jeho vlnu a užít si jeho dar harmonické hudebnosti.

...více

02.11.2018

AE309 v magazínu HiFi Choice

Časopis Hi-Fi Choice nedávno představil svou recenzi na reprosoustavy AE309 a je to další recenze s 5 hvězdičkama a označením „doporučujeme“! David Price věří, že tyto sloupovky nastaví novou laťku v úrovni zvuku, v populárním sektoru střední cenové kategorie.

...více

30.10.2018

AE309 v Hi-Fi Worldu

Reprosoustavy Acoustic Energy mají specifický zvuk, díky němuž jsou oblíbeny. Jsou energické a výkonné, ale také čisté a živé. Současně hladké a s jak břitva ostrými transienty, které dávají nahrávkám skvělé tempo a časování. 

...více

13.08.2018

Elipson Prestige Facet 8B

Jejich středy jsou sexy, jsou skutečně vynikající, ale to, co je na nich tak přitažlivé, je způsob, jakým se integrují s mohutnými, níže sahajícími basy a hedvábnými výškami, aby se prezentovaly jako jednolitý a konzistentní celek.

...více

03.08.2018

DA převodník EMM Labs DA2

Pro mě to, co dokázal meitnerův převodník DA2 reprodukovat z nahrávek, které jsem si vybral pro tohle konkrétní poslechové sezení, byl vrchol a také to bylo to nejlepší, co jsem kdy slyšel z digitálního zdroje.

...více

18.07.2018

Předzesilovač MoFi StudioPhono

Co je ale nejparádnější, to je přímočará čistota, přesnost, dynamická živost a díky tichému pozadí vlastně i pěkná detailnost, s níž StudioPhono funguje. A to tak, že to svět čtyřmístných cenovek patrně doposud neviděl (respektive neslyšel).

...více

26.06.2018

Cambridge Audio Duo v testu

Cambridge Audio Duo nabízí kmitočtově vyvážený, neutrální zvuk s velmi dobře kontrolovanými basy, detailně prokresleným středním pásmem i otevřenými výškami; jeho čistotu nenaruší ani dynamické špičky signálu. Bonusem je solidní sluchátkový zesilovač.

...více


Novinky

16.08.2019

MoFi UltraDeck získal cenu EISA

Šasi gramofonu zajišťuje skálopevnou stabilitu, zatímco přenoska s kovovým tělískem se opravdu dostane „pod kůži“ nahrávek, které se rozhodnete poslouchat. To vše potvrzuje hodnotu a mimořádné technické provedení, které gramofon nabízí.

... více

05.08.2019

Otevření nové prodejny TELSAT

Rádi bychom Vás informovali, že náš obchodní partner, firma TELSAT, s více než 25 letou zkušeností s prodejem značkové elektroniky, otevírá novou kamennou prodejnu v Benešově.

... více

19.07.2019

Acoustic Energy řada 500

Acoustic Energy, který vyvíjí a vyrábí (od roku 1987) své modely typické vynikajícím, překvapivě „velkým“ zvukem, ze subtilních, elegantních ozvučnic, doplnil portfolio svých výrobků nejvyšší řadu 500.

... více


HI-FI studio TYKON s.r.o.
Sirotčí 58
703 00 Ostrava 3
e-mail: tykon@tykon.cz
© 2011 Hifi studio Tykon
Webdesign: Typo&design
redakční systém Ibis CMS
loga