Recenze

09.12.2018

Electrocompaniet ECI-6

Integrovaný zesilovač Electrocompaniet ECI-6 je klasický "analogový" zesilovač, dá-li se takové přirovnání použít. Tedy netechnický, bohatý, poddajný a dospělý, s dostatkem síly i solidní dynamikou, s rytmikou v krvi a se schopností předat hudbu nenuceně.

...více

04.12.2018

AE309 vítěz testu podlahovek

Sloupky AE309 charakterizuje kmitočtově vyvážený muzikální zvuk, který má základy v přesných, výborně kontrolovaných basech. V pásmu středních kmitočtů slyšíme každý detail, výšky jsou průzračné. Prostor nahrávek má potřebnou hloubku a soustavy nerozhodí ani členité nahrávky při vyšší hlasitosti.

...více

30.11.2018

Avantgarde Acoustic Zero TA XD

Soustavy Avantgarde Acoustic charakterizuje plný, kmitočtově vyrovnaný zvuk přes celé akustické pásmo s výborně kontrolovanými basy. Jejich muzikální projev s nebývalou škálou jindy neslýchaných detailů a trojrozměrným prostorem nahrávek je až nakažlivý.

...více

28.11.2018

Gramofon Elipson Omega 100 RIAA

Gramofony z vyšší série Omega v „přívlastkové“ verzi s phono předzesilovačem nabízí francouzská značka ve třech provedeních (černém, bílém nebo červeném). Gramofon je osazený přenoskou Ortofon OM 10, kterou charakterizuje čistý zvuk s výbornými výškami. Na výborné úrovni jsou zobrazení prostoru i dynamika.

...více

26.11.2018

Nejlepší gramofony roku 2018

S radostí se s Vámi můžeme podělit o informaci, že gramofony francouzského výrobce Elipson, a to modely Omega 100 RIAA BT a Omega 100 Carbon Black, získaly v letošním roce významná ocenění renomovaných magazínů.

...více

20.11.2018

MoFi UltraDeck výrobek roku

Gramofon MoFi UltraDeck zapůsobil na recenzenty magazínu Stereophile a vyhrál v kategorii Analogový komponent ocenění "Produkt roku 2018". Dle Herba Reicherta je to "jeden z nejsrozumitelněji, nejpoutavěji a nejpřirozeněji hrajících gramofonů, dostupný za méně než 5000 dolarů”.

...více

17.11.2018

Reprosoustavy Gradient 1.4

Gradient 1.4 jsou zábavným kouskem high-endu, který se sice pouští méně vyšlapanými cestičkami, ale přesto je snadné naladit se na jeho vlnu a užít si jeho dar harmonické hudebnosti.

...více

02.11.2018

AE309 v magazínu HiFi Choice

Časopis Hi-Fi Choice nedávno představil svou recenzi na reprosoustavy AE309 a je to další recenze s 5 hvězdičkama a označením „doporučujeme“! David Price věří, že tyto sloupovky nastaví novou laťku v úrovni zvuku, v populárním sektoru střední cenové kategorie.

...více

30.10.2018

AE309 v Hi-Fi Worldu

Reprosoustavy Acoustic Energy mají specifický zvuk, díky němuž jsou oblíbeny. Jsou energické a výkonné, ale také čisté a živé. Současně hladké a s jak břitva ostrými transienty, které dávají nahrávkám skvělé tempo a časování. 

...více

13.08.2018

Elipson Prestige Facet 8B

Jejich středy jsou sexy, jsou skutečně vynikající, ale to, co je na nich tak přitažlivé, je způsob, jakým se integrují s mohutnými, níže sahajícími basy a hedvábnými výškami, aby se prezentovaly jako jednolitý a konzistentní celek.

...více


Novinky

14.10.2022

Ocenění pro Cambridge Audio

Respektovaný magazín What Hi-Fi uděloval, jako každý rok, svá ocenění. A naše studio Vám může, s radostí, přinést informaci, že přístroje Cambridge Audio řady CX Series 2 se v této soutěži opět umístily na prvním místě.

... více

14.07.2022

Reprosoustavy Alare Remiga 2

U svých reprosoustav si Italové zakládají nejen na vzhledu, ale především na mimořádné konstrukční a zvukové dokonalosti, která vychází z pečlivé kontroly každého kroku výroby. Všechny součástky jsou před použitím proměřeny. Pokud je cílem kvalitní reprodukce dodržení nezkreslených harmonických struktur a nástrojových barev, výrobky značky Alare to splňují dokonale.

... více

11.07.2022

Gramofony Alva TT V2 a Alva ST

Model Alva TT V2, který představuje vylepšenou generaci původního gramofonu, byl doplněn o zcela nový gramofon Alva ST, který rozšiřuje nabídku značky o levnější přístroj a zpřístupňuje tak zážitek z poslechu gramofonových desek ještě širšímu okruhu posluchačů. 

... více


HI-FI studio TYKON s.r.o.
Sirotčí 58
703 00 Ostrava 3
e-mail: tykon@tykon.cz
© 2011 Hifi studio Tykon
Webdesign: Typo&design
redakční systém Ibis CMS
loga