Recenze

20.11.2018

MoFi UltraDeck výrobek roku

Gramofon MoFi UltraDeck zapůsobil na recenzenty magazínu Stereophile a vyhrál v kategorii Analogový komponent ocenění "Produkt roku 2018". Dle Herba Reicherta je to "jeden z nejsrozumitelněji, nejpoutavěji a nejpřirozeněji hrajících gramofonů, dostupný za méně než 5000 dolarů”.

...více

17.11.2018

Reprosoustavy Gradient 1.4

Gradient 1.4 jsou zábavným kouskem high-endu, který se sice pouští méně vyšlapanými cestičkami, ale přesto je snadné naladit se na jeho vlnu a užít si jeho dar harmonické hudebnosti.

...více

02.11.2018

AE309 v magazínu HiFi Choice

Časopis Hi-Fi Choice nedávno představil svou recenzi na reprosoustavy AE309 a je to další recenze s 5 hvězdičkama a označením „doporučujeme“! David Price věří, že tyto sloupovky nastaví novou laťku v úrovni zvuku, v populárním sektoru střední cenové kategorie.

...více

30.10.2018

AE309 v Hi-Fi Worldu

Reprosoustavy Acoustic Energy mají specifický zvuk, díky němuž jsou oblíbeny. Jsou energické a výkonné, ale také čisté a živé. Současně hladké a s jak břitva ostrými transienty, které dávají nahrávkám skvělé tempo a časování. 

...více

13.08.2018

Elipson Prestige Facet 8B

Jejich středy jsou sexy, jsou skutečně vynikající, ale to, co je na nich tak přitažlivé, je způsob, jakým se integrují s mohutnými, níže sahajícími basy a hedvábnými výškami, aby se prezentovaly jako jednolitý a konzistentní celek.

...více

03.08.2018

DA převodník EMM Labs DA2

Pro mě to, co dokázal meitnerův převodník DA2 reprodukovat z nahrávek, které jsem si vybral pro tohle konkrétní poslechové sezení, byl vrchol a také to bylo to nejlepší, co jsem kdy slyšel z digitálního zdroje.

...více

18.07.2018

Předzesilovač MoFi StudioPhono

Co je ale nejparádnější, to je přímočará čistota, přesnost, dynamická živost a díky tichému pozadí vlastně i pěkná detailnost, s níž StudioPhono funguje. A to tak, že to svět čtyřmístných cenovek patrně doposud neviděl (respektive neslyšel).

...více

26.06.2018

Cambridge Audio Duo v testu

Cambridge Audio Duo nabízí kmitočtově vyvážený, neutrální zvuk s velmi dobře kontrolovanými basy, detailně prokresleným středním pásmem i otevřenými výškami; jeho čistotu nenaruší ani dynamické špičky signálu. Bonusem je solidní sluchátkový zesilovač.

...více

24.06.2018

MoFi StudioPhono v testu

StudioPhono se vyznačuje navýsost muzikálním, transparentním zvukem s až fenomenální kontrolou přesných, konkrétních basů. Podání prostoru má velkou hloubku, lokalizace jednotlivých nástrojů je vynikající, což lze směle tvrdit i o mikrodynamice. Čistá desítka!

...více

19.06.2018

MoFi Electronics UltraDeck+

Přirozený, kmitočtově vyvážený zvuk nadchne zastoupením konkrétních basů, které nijak nevyčnívají, ale spouštějí se příjemně hluboko. Střední pásmo nás neošidí o sebemenší detail, výšky jsou čisté, otevřené a sykavky bez sebemenší agrese.

...více


Novinky

14.07.2022

Reprosoustavy Alare Remiga 2

U svých reprosoustav si Italové zakládají nejen na vzhledu, ale především na mimořádné konstrukční a zvukové dokonalosti, která vychází z pečlivé kontroly každého kroku výroby. Všechny součástky jsou před použitím proměřeny. Pokud je cílem kvalitní reprodukce dodržení nezkreslených harmonických struktur a nástrojových barev, výrobky značky Alare to splňují dokonale.

... více

11.07.2022

Gramofony Alva TT V2 a Alva ST

Model Alva TT V2, který představuje vylepšenou generaci původního gramofonu, byl doplněn o zcela nový gramofon Alva ST, který rozšiřuje nabídku značky o levnější přístroj a zpřístupňuje tak zážitek z poslechu gramofonových desek ještě širšímu okruhu posluchačů. 

... více

04.11.2021

Zesilovač Copland CSA70

Tentokrát Copland uvedl na trh svůj nejnovější a zároveň nejmenší model, s označením CSA70, který má čistě tranzistorové osazení. Koncový stupeň zesilovače, s výkonem 70 W na kanál, příjemně překvapí i uživatele s náročnějšími reprosoustavami.

... více


HI-FI studio TYKON s.r.o.
Sirotčí 58
703 00 Ostrava 3
e-mail: tykon@tykon.cz
© 2011 Hifi studio Tykon
Webdesign: Typo&design
redakční systém Ibis CMS
loga